Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Charis Music Kerstconcert

18 december 2019 @ 20:00 - 21:30

Paaskerk Wethouder van Eschstraat 165
Oss,
Beschrijving

Uniek kerstconcert van Charis Music.

Charis Music is een levendig koor dat bestaat uit 15 vocalisten en wordt begeleid door een live band of live piano. Het koor en de bandleden zijn streng geselecteerd op hun motivatie en op hun talenten. Met het koor willen ze de hoogst haalbare kwaliteit halen om zo Gods genade met mensen te delen. In de naam van het koor staat “charis”, een Grieks woord dat “genade” betekent.

Charis Music wil muziek maken die mensen verbindt met elkaar en met God. Muziek die vertelt over Zijn genade. Want juist muziek heeft grote invloed op mensen. Muziek kan je blij maken, het helpt je te ontspannen of het kan je juist verdrietig maken. Soms zegt een lied meer dan duizend woorden.

 

In de dagen voor Kerst gaat Charis Music weer het land in om met u het kerstfeest te vieren. Ons verlangen is om met elkaar onder de indruk te komen van de boodschap van Kerst en God te danken voor dit machtig Evangelie.

Dit doen we door een programma vol met verhalen, muziek en zang. Hierin worden mooie luisterliedjes afgewisseld door bekende popnummers. Ook de bekende kerstnummers komen voorbij, dus stil zitten is geen optie!

Dit jaar kijken we door de ogen van de herders naar de betekenis van kerst. Een verhaal wat een spiegel is voor hoe wij met elkaar leven en met elkaar omgaan in de hedendaagse maatschappij. Status, erbij horen of juist niet, nieuws of nepnieuws, hoop en wanhoop. Hoe herkenbaar is dit alles niet voor ons vandaag de dag, de boodschap van kerst komt dichtbij. We zien er naar uit om dit feest samen met u te vieren. We hopen u te ontmoeten bij dit unieke concert.

Locatie: Paaskerk, Wethouder van Eschstraat 165 te Oss

 

 

Details

Date:
18 december 2019
Time:
20:00 - 21:30
Evenement Categorieën:
,
Paaskerk Wethouder van Eschstraat 165
Oss,
+ Google Maps