Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/e/1/kerkinoss.nl/httpd.www/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1041 Lifeboats – KerkinOss

In de zomer van 2020 zijn we gestart met nieuwe manieren van kerk-zijn. Dit betekent in ieder geval tot september 2021 dat we niet meer elke week een grote samenkomst hebben. We volgen nu een 2-wekenrooster:

  • Week 1 & 3: samenkomst in de Pinksterterp (inclusief livestream)
  • Week 2 & 4: bijeenkomen in lifeboats (missiegemeenschappen) en een Woorddienst (samenkomst met de focus op onderwijs – zie onder)

Wat zijn missiegemeenschappen?

In een lifeboat kom je in kleinere groepen samen om Gods missie handen en voeten te geven. We kunnen deze missie goed uitleggen aan de hand van drie B’s: Boven, Buiten, Binnen. Elke groep zoekt naar het vormgeven van deze aspecten. De uitwerking zal voor elke context weer anders zijn.

Kom gerust eens kijken! (In verband met covid-19 regelgeving is het wel handig als je van te voren even meldt dat je komt).

De Woorddienst vindt altijd op hetzelfde moment plaats, op dezelfde locatie: Pinksterterp, 10:00. Daarvoor ben je van harte welkom.