Constantijn Huygensstraat 38, Oss

Naast het onderwijs tijdens de zondagse samenkomst, bieden wij nog andere onderwijsmomenten aan. Deze zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Ze veronderstellen soms wel een bepaalde kennis. Dit is het onderwijsprogramma voor het voorjaar 2018.

Ontdekken/beginnen

  • Alpha (www.alpha-cursus.nl) – een cursus die wereldwijd wordt aangeboden en met miljoenen deelnemers. De cursus doorloopt in 10 avonden en een zaterdag de fundamenten van het christelijk geloof. Het concept: samen eten, onderwijsmoment en napraten in groepen. In het najaar en het voorjaar bieden we zo’n cursus aan. Opgeven kan via de Alpha-website. Geheel vrijblijvend en gratis toegankelijk.

Verdiepen

  • Ministry-cursus‘ (www.new-wine.nl) – een cursus die ook internationaal wordt gegeven, waarin persoonlijke voorbede voor anderen wordt uitgelegd en geoefend. De cursus geeft handvaten voor gebed, maar geeft ook inzicht in discipelschap, de bijbel en het plan van God. Verwachte start: na Pasen 2018.
  • Leerlingen van Jezus als … koningen, priesters en profeten.” In deze cursus zullen we kijken naar wat het betekent om leerlingen van Jezus te zijn, aan de hand van drie bedieningen uit het Oude Testament. Data: 17-1, 14-2, 14-3 (woensdag), 20u. Singel 1940-1945 192, Oss.