Naast het onderwijs tijdens de zondagse samenkomst, bieden wij nog andere onderwijsmomenten aan. Deze zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Ze veronderstellen soms wel een bepaalde kennis, dan wordt dit aangegeven.  Hieronder staat het onderwijsprogramma voor najaar van 2018: 

Ontdekken/beginnen

  • Alpha (www.alpha-cursus.nl) – een cursus die wereldwijd wordt aangeboden en met miljoenen deelnemers. De cursus doorloopt in 10 avonden en een zaterdag de fundamenten van het christelijk geloof. Het concept: samen eten, onderwijsmoment en napraten in groepen. Vanaf 24 september 2018 bieden we de Alpha weer aan. Meer info en aanmelden via info@kerkinoss.nl  Er zijn geen kosten aan de Alpha verbonden. Welkom bij Alpha !
  • Gebeds-ministry cursus – Bidden met mensen in de kracht van de Heilige Geest. Deze cursus biedt inzicht en vaardigheden in het samen bidden volgens het gebedsministry model. Aan de hand van een werkboek en praktische oefening worden in 5 cursus-avonden een reeks aan onderwerpen behandeld: bijbelse basis, Heilige Geest, genezing, luisteren naar God, vergeving, kwade machten, leiding, zegenen. Meer info en aanmelden via info@kerkinoss.nl. Tot ziens op de gebeds-ministry cursus !

Verdiepen

  • Sleutels voor het interpreteren van Openbaring – donderdag 18 oktober zullen we samen kijken naar de verschillende manieren waarop je het boek Openbaring kan lezen. Vanaf 19:45 in het Herinneringshuis.