Elke zondagochtend om 10 uur

Samenkomst

‘Naar de kerk gaan’ is voor sommigen heen normaal, voor anderen super spannend. Hieronder leggen we kort uit wat we precies doen. Wij zijn een bonte verzameling mensen, dus wees niet bang dat je gek wordt aangekeken. Er is geen dresscode, geen registratie of soort van ‘ledencontrole’ bij de deur; iedereen is van harte welkom zoals hij/zij is.

Wil je eens komen kijken maar vindt je het spannend? Stuur even een app/sms met de woorden ‘ik ben nieuw’ naar 06-16786010 en we zorgen dat je goed wordt opgevangen.

De samenkomst wordt gehouden in ‘De Pinksterterp’, Vianenstraat 102, Oss. Tijdens deze samenkomst is er creche voor kinderen tot 4 jaar en gaan de ‘Bengeltjes’ (tot +/-9jaar) en de ‘Bijbelklas’ (tot +/- einde lagere school) naar hun eigen samenkomst. We zullen samen aanbidden (zingen tot/voor God), bidden en luisteren naar wat God ons door de Bijbel heen wil vertellen. Dit zal ongeveer 1,5 uur duren. De samenkomst wordt afgesloten met koffie, thee en iets lekkers.

Samenkomst 20 okt

Welkom in de samenkomst ! Voorganger Christiaan Bakker zal deze dienst spreken binnen het thema God leren kennen: onze God oordeelt. Het muziekteam wil u graag meenemen in de aanbidding en na de...

Lees meer
Waarom een samenkomst?

Wij zijn een kerk die gelooft in Jezus, een kerk die God en de mensen liefheeft

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Reacties
Crosspoint is voor mij een thuis, waarin ik God mag ontmoeten, om geestelijk opgebouwd te worden.
Maar ook het samenzijn met 'broers en zussen'. Vriendschap opbouwen en er zijn voor elkaar, zoals God het bedoeld heeft.
Wil je dat van dichtbij meemaken?  Kom dan eens een dienst op zondag mee beleven!
Marichel Ederveen
Reacties
Bij CrOsspoint kom je binnen in een warm bad. Ik voel me er welkom en kom er inmiddels 2.5 jaar.
Na een bewogen leven met veel leed ben ik bij deze kerk terecht gekomen. Sindsdien gaat het een stuk beter met mij en ook met mijn gezin.
Ik hoop jullie van harte eens te zien in deze mooie christelijke gemeente.
Maikel Brands
Reacties

Zelf ben ik een keer op het punt in mijn leven gekomen dat ik me afvroeg: Wat is nu eigenlijk het doel van het leven? Misschien loop jij ook met zulke levensvragen rond. CrOsspoint wil je helpen om hierop samen met jou een antwoord te zoeken. Je bent van harte uitgenodigd!

Robert van de Camp