Elke zondagochtend om 10 uur

Samenkomst

De samenkomst wordt gehouden in ‘Herinneringshuis van Lith’, Constantijn Huygensstraat 38, Oss. Tijdens deze samenkomst is er creche voor kinderen tot 4 jaar en gaan de ‘Bengeltjes’ (tot +/-9jaar) en de ‘Bijbelklas’ (tot +/- einde lagere school) naar hun eigen samenkomst. We zullen samen aanbidden (zingen tot/voor God), bidden en luisteren naar wat God ons door de Bijbel heen wil vertellen. De samenkomst wordt afgesloten met koffie, thee en iets lekkers.

Samenkomst 30 juni

  Welkom in de samenkomst ! Voorganger Christiaan Bakker zal deze dienst spreken over Hebreeën 13 en het worshipteam wil u graag meenemen in de aanbidding. Het gebeds-ministryteam staat klaar...

Lees meer
Waarom een samenkomst?

Wij zijn een kerk die gelooft in Jezus, een kerk die God en de mensen liefheeft

We hebben een sterk gevoel van gemeenschap met de gemeentegangers. Mensen en kinderen van alle leeftijden hier worden aangemoedigd om te leren over hun eigen geloof en de rol van de kerk in onze gemeenschap en wereldwijd.

Reacties
Crosspoint is voor mij een thuis, waarin ik God mag ontmoeten, om geestelijk opgebouwd te worden.
Maar ook het samenzijn met 'broers en zussen'. Vriendschap opbouwen en er zijn voor elkaar, zoals God het bedoeld heeft.
Wil je dat van dichtbij meemaken?  Kom dan eens een dienst op zondag mee beleven!
Marichel Ederveen
Reacties
Bij CrOsspoint kom je binnen in een warm bad. Ik voel me er welkom en kom er inmiddels 2.5 jaar.
Na een bewogen leven met veel leed ben ik bij deze kerk terecht gekomen. Sindsdien gaat het een stuk beter met mij en ook met mijn gezin.
Ik hoop jullie van harte eens te zien in deze mooie christelijke gemeente.
Maikel Brands
Reacties

Zelf ben ik een keer op het punt in mijn leven gekomen dat ik me afvroeg: Wat is nu eigenlijk het doel van het leven? Misschien loop jij ook met zulke levensvragen rond. CrOsspoint wil je helpen om hierop samen met jou een antwoord te zoeken. Je bent van harte uitgenodigd!

Robert van de Camp