Naar de kerk gaan’ is voor sommigen heen normaal, voor anderen super spannend. Hieronder leggen we kort uit wat we precies doen. Wij zijn een bonte verzameling mensen, dus wees niet bang dat je gek wordt aangekeken. Er is geen dresscode, geen registratie of soort van ‘ledencontrole’ bij de deur; iedereen is van harte welkom zoals hij/zij is.

Wil je eens komen kijken maar vindt je het spannend? Stuur even een app/sms met de woorden ‘ik ben nieuw’ naar 06-16786010 en we zorgen dat je goed wordt opgevangen.

De samenkomsten worden gehouden in ‘De Pinksterterp’, Vianenstraat 102, Oss. Dit is een zij-ingang van de Paaskerk, recht tegenover het Maasland-college. Tijdens deze samenkomsten is er normaliter ook een samenkomst voor alle kinderen van 0 tot 12. We zullen samen aanbidden (zingen tot/voor God), bidden en luisteren naar wat God ons door de Bijbel heen wil vertellen. Dit zal ongeveer 60-75 minuten duren. De samenkomst wordt afgesloten met koffie, thee en iets lekkers.

Waarom een samenkomst?

Wij zijn een kerk die gelooft in Jezus, een kerk die God en de mensen liefheeft

Reacties

Zelf ben ik een keer op het punt in mijn leven gekomen dat ik me afvroeg: Wat is nu eigenlijk het doel van het leven? Misschien loop jij ook met zulke levensvragen rond. CrOsspoint wil je helpen om hierop samen met jou een antwoord te zoeken. Je bent van harte uitgenodigd!

Robert van de Camp